Szavatosság és jótállás

Vásárlóink az általuk megrendelt termékek vonatkozásában szavatossági igényeiket a Polgári törvénykönyv 305. §-ában foglaltak szerint érvényesítheti, valamint társaságunkat az egyes tartós használatra rendelt termékek esetén jótállási kötelezettség terheli a 117/1991.(IX.10) Kormányrendeletben foglaltak szerint. Vásárlóink és társaságunk között ezen szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben minden esetben a Polgári törvénykönyv, illetve a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet rendelkezései az irányadóak. Esetleges peres ügyekben a Somogy megyei vagy a Kaposvári városi Bíróság járhat el! Jótállás a nyomtató kellékanyagok esetében: A nyomtató kellékek nem tartoznak a jogszabály szerint jótállási kötelezettség alá, ennek ellenére a GNG Images Kft. Jótállást vállal ezekre a termékekre is az alábbiak szerint.
Nem cserélhető az a nyomtatókellék amely töltöttségi szintje 65%-nál alacsonyabb - ezt társaságunk minden esetben bevizsgáltatja. Nem minősül garanciális problémának, az utángyártott tonerek és tintapatronok esetében, az ha esetlegesen nem jelzi helyesen a patron telítettségét a nyomtató, de ettől függetlenül a nyomtatás működik.
A hibás tonerek és tintapatronok bevizsgálásához minden esetben szükség van egy úgynevezett tesztoldalra, amelyet a hibás patronnal nyomtattak.
A bevizsgálás átlagos időtartama minimum 10, maximum 30 nap. A kompatibilitások és kapacitások a GNG Images.hu által működtetett webshopban és üzletben, a gyártó cég által közzétett adatok alapján vannak feltűntetve, ezek tájékoztató jellegűek, pontosságukért és az ebből eredő károkért felelősséget nem tudunk vállalni.
Nyomtató kellékanyagok cseregaranciája:
Minden normál használatból történő meghibásodás esetén cseregaranciát vállalunk!
Tintapatronok (tintatankok) 24 hónap, Tonerek estén 24 hónap, a fejjel szerelt tintapatronok esetében minimum 6 hónap a vásárlás időpontjától .
Téves vásárlásra való hivatkozással csak bontatlan és sérülésmentes terméket áll módunkban kicserélni.
Reméljük, hogy megrendelései alkalmával a GNG Images Kft. minden szolgáltatásával maximálisan elégedett lesz, csakúgy, mint a megrendelt irodaszerekkel és más, kiegészítő termékekkel.
Folytatás
Az Ön kosara üres
Nincs még vélemény erről a termékről
Pénznemek
Okos kereső
 
Keresési kritériumok (pl. írja be a keresett termék nevét vagy számát vagy tipusát ect..)
Részletes keresés
Nyomtató kategóriák
Adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozat.