Szállítási módok, fizetési feltételek, visszáru kezelése

A könnyed internetes vásárlás érdekében kérjük, tanulmányozza át cégünk vásárlási feltételeit, hogy az irodaszer rendelés ne csak gyors, hanem problémamentes is legyen!

Szállitási és fizetési feltételek a gng.hu. webáruházban

A GNG Images Kft.és az Omniwell Bt Nagy és Kiskereskedelmi üzletet és mintaboltot működtet, a megrendelt irodaszereket és az iroda működéséhez szükséges eszközöket telephelyünkön felvehető vagy futárszolgálat segítségével juttatjuk el Vásárlóinkhoz. Lehetőséget biztosítunk a csomagok személyes átvételére is az internetes megrendelést követően! Cégünk biztosítja Vásárlói számára, hogy az irodaszerek megrendelésekor több lehetőség közül választhassák ki az átvételre leginkább megfelelő időpontot. A kiszállítások munkanapokon reggel 8 óra és délután 5 óra között kerülnek teljesítésre. Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az ügymenet érdekében a várható szállítási napon tegyék lehetővé a futárszolgálatnak, hogy a megrendelt irodaszereket átadhassa a Megrendelőnek vagy megbízottjának! Szállítási díjak Magyarországon:
• a nettó 70000 Ft feletti megrendelések kiszállítása díjtalan.

• a nettó 70000 Ft alatti megrendelések kiszállítási díja átutalás esetén nettó 1800Ft

• a nettó 70000 Ft alatti megrendelések kiszállítási díja utánvétel (UV) esetén nettó 1800Ft

Az árváltoztatás jogát minden esetben fenntartjuk! Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés meghiúsulása esetén a GNG Images Kft.-t kártérítési kötelezettség nem terheli.


Fizetési feltételek:
Utánvétel:
kiszállításkor a futárnak készpénzben fizetendő a megrendelt irodaszerek és egyéb termékek ellenértéke; a készpénzfizetési számlát a csomag tartalmazza.
Előreutalás:
Vásárlóink megrendelését követően átutalási számlát állítunk ki, amelynek másolatát e-mailben eljuttatjuk Megrendelőinknek. A számlán szereplő összeg bankszámlánkra történő megérkezését követően 1 munkanapon belül megindítjuk a termékek kiszállítását; a számla eredeti példányát a csomag tartalmazza.
Átutalás:
Vásárlóink megrendelését követően haladéktalanul megindítjuk a termékek kiszállítását; a számlát a csomag tartalmazza, vagy postai úton juttatjuk el Megrendelőinkhez. Az átutalásos fizetési módra azon, már meglévő partnereinknek van lehetősége, akikkel cégünk erről külön megállapodott és nincs lejárt számlatartozásuk társaságunk felé.

Késedelmes fizetés esetén minden esetben a törvényben előírt mértékű késedelmi kamatot számítjuk

Elállás a vásárlástól:


Megrendelőink a GNG Images Kft.-vel létrejött szerződéstől jogosultak indoklás nélkül elállni. A Megrendelő az elállás jogát az áru átvételének napjától számított 8 napon belül az eredeti, bontatlan csomagolású termékek esetén érvényesítheti.
Nem gyakorolható az elállás joga olyan, speciális igényű termék esetén, amelyet rendelésre gyártottak vagy importáltak.
Elállás esetén a Megrendelő kötelezettségét képezi a sértetlen áru, eredeti csomagolásban, ajálott postai úton történő visszaküldésre (visszaküldési cím: GNG Images Kft 7400 Kaposvár Puskin u 5/a.). Elállás esetén társaságunk az áru ellenértékét az elállást követő 30 napon belül a Megrendelő részére visszafizeti(Banki utalás). Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a Megrendelő viseli, utánvéttel, vagy portóval feladott csomagot nem fogadunk el! A visszaküldött áru használatából, illetve a nem rendeltetésszerű igénybevételből eredő károkat a Megrendelő társaságunk részére köteles megtéríteni. Megrendelő elállási jogát a 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet 5. §-ában foglalt esetekben nem gyakorolhatja. Az elállási jog gyakorlása során a Megrendelő jóhiszeműen köteles eljárni, az elállási jogát rendeltetésének megfelelően köteles gyakorolni, ezen jog gyakorlása nem vezethet a joggal való visszaéléshez a Megrendelő részéről (Polgári törvénykönyv 5. §.). Érvényes, a Megrendelőre nézve kötelező erejű megrendelésnek minősül minden olyan irat, amelyen a Megrendelő neve és bármely képviselőjének vagy alkalmazottjának aláírása szerepel.
Folytatás
Az Ön kosara üres
Nincs még vélemény erről a termékről
Pénznemek
Okos kereső
 
Keresési kritériumok (pl. írja be a keresett termék nevét vagy számát vagy tipusát ect..)
Részletes keresés
Nyomtató kategóriák
Adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozat.